Κάθε κομμάτι SOPHY είναι χειροποίητο κατόπιν παραγγελίας και μπορεί να χρειαστούν έως και 5-12 ολόκληρες εργάσιμες ημέρες για να παραχθεί. Μόλις η παραγγελία σας είναι έτοιμη, θα σας στείλουμε ένα e-mail επιβεβαίωσης με τον αριθμό παρακολούθησης. Λάβετε υπόψη ότι τα χαρακτικά αντικείμενα και τα ειδικά κατασκευασμένα αντικείμενα μπορεί να διαρκέσουν περισσότερο. Οι παραγγελίες στην Ελλάδα παραδίδονται μέσω της Geniki Taxydromiki και τα έξοδα αποστολής είναι 3,50€ Δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες άνω των 90€ στην Ελλάδα.

 


 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Άλλαξες γνώμη; Κανένα πρόβλημα! Η πολιτική μας διαρκεί 14 ημέρες. Εάν έχουν περάσει 14 ημέρες από την αγορά σας, δυστυχώς δεν μπορούμε να σας προσφέρουμε επιστροφή χρημάτων ή ανταλλαγή. Εάν θέλετε να κάνετε μια επιστροφή, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο info@sophy.gr Για να δικαιούστε επιστροφή, το προϊόν σας πρέπει να είναι αχρησιμοποίητο και στην ίδια κατάσταση που το παραλάβατε. Πρέπει επίσης να βρίσκεται στην αρχική συσκευασία. Τα σκουλαρίκια δεν επιστρέφονται για λόγους υγιεινής. Στα πρόσθετα μη επιστρεφόμενα είδη περιλαμβάνονται είδη που κατασκευάζονται κατά παραγγελία, χαραγμένα και πωλούνται. Για να ολοκληρώσουμε την επιστροφή σας, χρειαζόμαστε απόδειξη ή απόδειξη αγοράς. Παρακαλούμε στείλτε την αγορά σας πίσω σε εμάς. Θα είστε υπεύθυνοι για την πληρωμή των δικών σας εξόδων αποστολής για την επιστροφή του αντικειμένου σας. Τα έξοδα αποστολής δεν επιστρέφονται. Εξετάστε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία αποστολής με δυνατότητα παρακολούθησης ή να αγοράσετε ασφάλεια αποστολής. Δεν μπορούμε να θεωρηθούμε υπεύθυνοι για χαμένα δέματα.

Επιστροφές χρημάτων

Μόλις ληφθεί και επιθεωρηθεί η επιστροφή σας, θα σας στείλουμε ένα email για να σας ειδοποιήσουμε ότι λάβαμε το επιστρεφόμενο προϊόν σας. Θα σας ειδοποιήσουμε επίσης για την έγκριση ή την απόρριψη της επιστροφής χρημάτων σας. Εάν εγκριθείτε, τότε η επιστροφή χρημάτων θα διεκπεραιωθεί και μια πίστωση θα εφαρμοστεί αυτόματα στον αρχικό τρόπο πληρωμής σας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο