Η ιστοσελίδα www.sophy.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης χειροποίητων κοσμημάτων μέσω Διαδικτύου (εφεξής το ηλεκτρονικό κατάστημα ή ιστότοπος), το οποίο αντιπροσωπεύει την ηλεκτρονική παρουσία της εταιρείας με την επωνυμία «Σοφία Καλατζή» και την εμπορική επωνυμία «SOPHY». ” (Α.Φ.Μ. 152074468, ΔΟΥ Βόλου).

Το φυσικό κατάστημα βρίσκεται στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως. 110, 38221, Βόλος, Ελλάδα

 

Διαβάστε αυτούς τους Όρους, πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστότοπο. Κάθε χρήστης που εισέρχεται και συναλλάσσεται ή κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος (εφεξής καλούμενος συνοπτικά ως «επισκέπτης» ή/και «χρήστης» ή «πελάτης» ανάλογα με το αν περιορίζεται στην επίσκεψη μόνο στο ηλεκτρονικό κατάστημα ή στην τοποθέτηση μια παραγγελία επίσης) θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους παρακάτω όρους που ορίζονται στο παρόν, χωρίς καμία εξαίρεση. Το ηλεκτρονικό κατάστημα στοχεύει στην παροχή φιλικής εξυπηρέτησης πελατών στους χρήστες του και ενημερωτικού στυλ επικοινωνίας μεταξύ της εταιρείας και των πιθανών πελατών της. Πρόθεση του e-shop είναι να παρέχει σε όλους τους χρήστες σχετικές πληροφορίες για τα προϊόντα της εταιρείας αλλά και να ολοκληρώσει μια αγορά μέσω του e-shop, μέσω ηλεκτρονικής παραγγελίας εξ αποστάσεως.

 

Συνιστούμε στον δυνητικό πελάτη να ελέγχει περιοδικά τους όρους και τις προϋποθέσεις. Είναι υπεύθυνος σε σχέση με τη χρήση του ιστότοπου. Οι παρόντες όροι συμμορφώνονται πλήρως με την ισχύουσα ευρωπαϊκή και ελληνική νομοθεσία. Όλοι οι χρήστες κατανοούν ότι η εταιρεία έχει το δικαίωμα να τροποποιήσει οποιεσδήποτε διατάξεις των παρόντων όρων στο βαθμό που μια τέτοια τροποποίηση δεν θα επηρεάσει τις νομικά δεσμευτικές υποχρεώσεις κανενός από τα μέρη ούτε θα επηρεάσει οποιεσδήποτε τετελεσμένες καταστάσεις.

 

 

Σε περίπτωση οποιασδήποτε απορίας σχετικά με τους παρόντες όρους, στείλτε email στο info@sophy.gr Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αναστείλει προσωρινά ή μόνιμα όλες τις υπηρεσίες της χωρίς προειδοποίηση κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια.

Μετάβαση στο περιεχόμενο